alla kategorier

Hem> Om oss > Om PQWT

Om PQWT

                               

Hunan Puqi Geologic Exploration Equipment Institute och Hunan Puqi Water Environment Research Institute grundades i maj 2006; Puqi-instituten är huvudsakligen engagerade i forskning och utveckling av följande områden: geofysisk utforskning, minskning av förluster i rörledningsnätverk, förebyggande och begränsning av katastrofer, jordbävningsvarning, markpenetrerande kommunikation, smart pipeline och livsökning.

                               

Under de senaste åren har totalt hundratals miljoner yuan investerats i forskning och utveckling av vetenskapliga forskningsprojekt och byggandet av talangteam. I enlighet med det strategiska målet att "uppliva vetenskap och teknik och stärka talanger", samarbetade Puqi Institues och etablerade en långsiktig samarbetsrelation med många nationella vetenskapliga forskningsinstitutioner, högskolor och universitet, och genomförde ett antal nationella vetenskapliga forskningsprojekt. Puqi Institues etablerade gemensamt den "13:e femåriga nationella vattenforsknings- och utvecklingsbasen" med Harbin Institute of Technology; etablerade gemensamt "Industry-University-Research Strategic Innovation Cooperation Base" med Hunan University of Science and Technology; etablera "praktikbasen för industri, universitet och forskning" med Changsha University.historik

 • genom 2020

  Puqi har deklarerat mer än 300 nationella patent och upphovsrätt för programvara.

 • i 2019

  Puqi vann andra priset av Hunan-provinsen Science and Technology Progress Award.

 • i 2018

  Puqi tilldelades som "att följa kontrakt och betona trovärdighet" av Hunan-provinsen och staden Changshas regering. Puqi-produkter har exporterats till 108 länder.

 • i 2017

  Puqi Industry-University-Research Innovation Fund inrättades.

 • i 2016

  Puqi var listad på CCTV:s lista över varumärken.

VÅR FABRIK

Heta kategorier