alla kategorier

Hem> Helpdesk > Nyheter

Accelerera den globala layouten och stödja utvecklingen av förbindelserna mellan Kina och Afrika - Fira varmt det officiella inrättandet av PQWT Research Institutes västafrikanska kontor!

Tid: 2023-05-30 Träffar: 202

Som svar på den nationella uppmaningen och genomförandet av initiativet "Bält och väg" och de "åtta stora åtgärderna" i Kina-Afrika-samarbetet, påskyndar PQWT Research Institute sin globala strategiska layout och stärker ytterligare kommunikationen med västafrikanska kunder. Den 28 maj 2023 etablerades PQWT Research Institutes västafrikanska kontor officiellt i Dakar, Senegals huvudstad. Yang Zhui, vice ordförande för PQWT Research Institute och General Manager för Marketing Center, Liu Guowei, vice General Manager för Marketing Center, och Lamine SENE, ansvarig för PQWT Research Institutes västafrikanska kontor, deltog i prisutdelningen .

pic-1

pic-2

pic-3

Etableringen av det västafrikanska kontoret är en del av PQWT Research Institutes globala layout, som effektivt kommer att främja nätmarknadsföringssystemet och byggandet av västafrikanska lagercenter i 16 länder och en region i Västafrika. Att marknadsföra globalt avancerad teknologi och högteknologiska produkter till Västafrika, tillhandahålla skräddarsydda lösningar och tjänster för västafrikanska kunder och möta deras individuella behov med anpassade möjligheter är av stor betydelse för att ytterligare främja "Made in China" och "Created in China" till bli global.

pic-4

Hunan PQWT Research Institute grundades 2006 och har tre institutioner:

Hunan Puqi Geologisk Prospekteringsutrustning Institute, Hunan Puqi Water Environment Institute Co.Ltd., och Hunan Puqi New Energy Research Institute Co.,Ltd. Det är huvudsakligen engagerat i forskning, tillverkning, försäljning och tjänster av projekt inom områden som geofysisk utforskning, tryckminskning i rörledningar, övervakning av geologiska anomalier av byggnader och dammar, övervakning av trafiksäkerhet i städer, upptäckt av rörledningar, analys av vattenkvalitet, förebyggande och minskning av katastrofer, tidig varning för jordbävningar, smarta vattenfrågor, speciella nya energifordon och läckagedetekteringsfordon. I sjutton år har institutet alltid hållit fast vid utvecklingsprincipen att "dela fördelarna med vetenskap och teknik och utforska teknikens underverk", implementerat varumärkeshanteringsstrategin för "teknikbaserad utveckling och talangbaserad styrka", och har mer än 400 patenterade teknologier. Det har genomfört mer än tio nationella, provinsiella och kommunala viktiga forsknings- och utvecklingsplaner och vetenskapliga och tekniska projekt och har vunnit många vetenskapliga och tekniska utmärkelser på provins-, kommunal- och distriktsnivå.

PQWT Research Institute har alltid hållit sig till den globala marknadens nätverkslayout och har etablerat ett relativt komplett globalt marknadsförings- och servicenätverkssystem. Från och med nu har dess produkter och tjänster täckt mer än 180 länder och regioner i Asien, USA, Latinamerika, Mellanöstern, Europa och Afrika.

PQWT Research Institute kommer alltid att upprätthålla det korrekta utvecklingskonceptet och "uppriktighet och vänlighet"-filosofin. Med etableringen av det västafrikanska kontoret som en möjlighet kommer vi att fortsätta att främja kommunikation och samarbete mellan PQWT och västafrikanska kunder, och bättre gynna Västafrika med utvecklingsprestationerna för PQWT. Därefter kommer vi att arbeta tillsammans med västafrikanska kunder för att fortsätta att främja högkvalitativ utveckling av Kina-Afrika-samarbetet och bygga en ny era av Kina-Afrika-gemenskapen med en gemensam framtid.

Heta kategorier