alla kategorier

Hem> Helpdesk > Nyheter

Fira varmt det officiella inrättandet av PQWT Research Institutes östafrikanska kontor!

Tid: 2023-07-11 Träffar: 173

För att aktivt kunna svara på den nationella uppmaningen, fördjupa det praktiska samarbetet med afrikanska länder, genomförandet av "Belt and Road"-initiativet och "Eight Actions" i Kina-Afrika-samarbetet, inrättades PQWT Research Institutes östafrikanska kontor officiellt den 1 juli , 2023. Mr Chen Bo, VD för PQWT Research Institute; Yang Zhui, General Manager för Marketing Center; Liu Guowei, biträdande generaldirektör; och Mr. Robert, VD för Africa Drill Mart i östra Afrika, deltog i ceremonin.

pic-1

pic-2

Östafrikakontoret för PQWT Research Institute är baserat på 10-årsdagen av "Belt and Road"-initiativet, med möjligheten för Kina-Afrikas ekonomiska och handelsutställning och starkt stöd från ledningen för institutet. Det etablerades i enlighet med institutets reform- och utvecklingskrav för att förverkliga utvecklingen av PQWT-regionen i östra Afrika.

pic-3

PQWT-kontor i östra Afrika i Nairobi, Kenyas huvudstad.

Östafrikas kontors kontaktinformation:
Kontakter: Mr ROBERT KHISA MULANGO
Tel:+254795519914, +254722213618
E-post: corporate@africadrillmart.com, robert@africadrillmart.com
Adress: Factory Street, Industrial Area. Howse & McGeorge Centre, PO Box
52789-00100 Nairobi. Kenya.
Serviceområde-12 Länder i östra Afrika: Kenya, Tanzania, Uganda. Rwanda, Burundi
Somalia, Sydsudan, Demokratiska republiken Kongo Etiopien Eritrea Djibouti
Seychellerna.

Hunan PQWT Research Institute grundades 2006 och har tre institutioner:

Hunan Puqi Geologisk Prospekteringsutrustning Institute, Hunan Puqi Water Environment Institute Co.Ltd., och Hunan Puqi New Energy Research Institute Co.,Ltd. Det är huvudsakligen engagerat i forskning, tillverkning, försäljning och tjänster av projekt inom områden som geofysisk utforskning, tryckminskning i rörledningar, övervakning av geologiska anomalier av byggnader och dammar, övervakning av trafiksäkerhet i städer, upptäckt av rörledningar, analys av vattenkvalitet, förebyggande och minskning av katastrofer, tidig varning för jordbävningar, smarta vattenfrågor, speciella nya energifordon och läckagedetekteringsfordon. I sjutton år har institutet alltid hållit fast vid utvecklingsprincipen att "dela fördelarna med vetenskap och teknik och utforska teknikens underverk", implementerat varumärkeshanteringsstrategin för "teknikbaserad utveckling och talangbaserad styrka", och har mer än 400 patenterade teknologier. Det har genomfört mer än tio nationella, provinsiella och kommunala viktiga forsknings- och utvecklingsplaner och vetenskapliga och tekniska projekt och har vunnit många vetenskapliga och tekniska utmärkelser på provins-, kommunal- och distriktsnivå.

pic-4

PQWT Research Institute har alltid hållit sig till den globala marknadens nätverkslayout och har etablerat ett relativt komplett globalt marknadsförings- och servicenätverkssystem. Från och med nu har dess produkter och tjänster täckt mer än 180 länder och regioner i Asien, USA, Latinamerika, Mellanöstern, Europa och Afrika.

PQWT Research Institute kommer alltid att upprätthålla det korrekta utvecklingskonceptet och "uppriktighet och vänlighet"-filosofin. Med etableringen av det östafrikanska kontoret som en möjlighet kommer vi att fortsätta att främja kommunikation och samarbete mellan PQWT och östafrikanska kunder, och bättre gynna östra Afrika med PQWTs utvecklingsprestationer. Därefter kommer vi att arbeta tillsammans med östafrikanska kunder för att fortsätta att främja högkvalitativ utveckling av Kina-Afrika-samarbetet och bygga en ny era av Kina-Afrika-gemenskapen med en gemensam framtid.

Heta kategorier